Sign Up & Get Your Welcome Gift...
RM25.00
Besen Tangas
Price RM25.00
Brand Ummialya
Availability 4
Quantity
Description
Highlight

*KEBAIKAN BERTANGAS:
-Untuk mengecutkan segala ketumbuhan dalam rahim, menghilangkan keputihan, merapatkan rahim, mengharumkan kewanitaan kita, dan mengecut kembali ligamen yang memegang rahim wanita

KEBAIKAN BERTANGAS, WAKTU UNTUK BERTANGAS DAN CARA BERTANGAS:

*KEBAIKAN BERTANGAS:
-Untuk mengecutkan segala ketumbuhan dalam rahim, menghilangkan keputihan, merapatkan rahim, mengharumkan kewanitaan kita, dan mengecut kembali ligamen yang memegang rahim wanita untuk memberi kebahagiaan kepada pasangan suami isteri.

-Khas untuk wanita yang belum putus haid dan wanita yang tengah kemuncak waktu berhubungan kelamin . Dalam ertikata lain yang berumur 25-40.

-Juga khas untuk case: Fibroid, cyst, endo,dan segala ketumbuhan di dalam rahim.

-Untuk wanita selepas pantang

*WAKTU BERTANGAS?

-Hari haid ke-6,7&8.

-Seminggu 3 kali kecuali period (untuk masalah seperti keputihan yang banyak, kencing kotor, kencing berbau dll) Setelah masalah2 ini hilang, rawatan bertangas hanya dilakukan sekali sekala tidak perlu pada rawatan setiap hari.

-Untuk dalam pantang, terbaik adalah hari ke-30 hingga hari ke-44

*BAGAIMANA CARA BERTANGAS?

-Ambil 1sudu rempah tangas dan masukkan ke dalam air yang mendidih. Setelah air berwarna perang seperti teh 0 pekat dan mengeluarkan bau herba maka boleh dimasukkan ke dalam besen.

-Kemudian masukkan sedikit air paip dan sedia untuk proses berendam. Setelah itu, wanita yang akan menjalani rawatan bertangas akan masuk dan duduk di dalam besen tersebut supaya air campuran herba mengenai bahagian sulit mereka. Di samping itu, mereka boleh menggosok bahagian sulit dengan air campuran herba tersebut untuk kesan yang lebih baik serta diselangi dengan senaman kegel.

*Kalau ada yang mengalami masalah buasir pun boleh juga cuba bertangas untuk mengecutkan bengkak.

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

Package includes:

1 x Besen Tangas

(Weight: 1kg)